BIT
Tel: +37745 / 483 - 333 (Call)
Rr.Fisnik Ibrahimit - Prishtinë
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
BUSINESS INFORMATION TECHNOLOGY (BIT) është kompania udhëheqëse në Kosovë në zgjidhje dhe shërbime në fushën e teknologjisë së informacionit dhe të telekomunikimit. Me inxhinierë, specialistë dhe zhvillues shumë të shkathët, të cilët mbajnë çertifikime më me renome në industrinë e TIK-ut, ne ofrojmë zgjidhje të gatshme të integruara për klientët tanë. Me mbi 15 vite përvojë të kompanisë dhe me më shumë se 23 vite përvojë individuale të themeluesve tanë.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga BIT
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga BIT
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 10:00 19:00
e martë 10:00 19:00
e mërkurë 10:00 19:00
e enjte 10:00 19:00
e premte 10:00 19:00
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Print & fotokopje