Tende Universal
Tel: 044 174 405 (Call)
Rr.maxgistrale Prishtinë~Gjilan
Gjilan, 60000
Rreth nesh
Mirë se vini në faqen prezantuese të ndërmarrjes Univerzal Tende, e cila ju ofron lloje të ndryshme të tendave për shfrytëzim të llojllojshëm me ngjyra dhe dimensione të ndryshme.

Univerzal Tende bën prodhimin dhe montimin e tendave për shfrytëzim të ndryshëm duke filluar nga tenda për kafiteri, tenda për ballkone të ndryshme të objekteve private apo hoteliere, pushimoreve të ndryshme.

Gjithashtu Univerzal Tende bën edhe prodhimin e tendave për salla të mëdha, si dhe hapësira të improvizuara sportive të cilat janë mjaft të frekuentuara tani në Kosovë.

Përveç tendave prodhimit të tendave për ambiente të ndryshme, Tende Univerzal bën edhe prodhimin e tendave apo mbulojave për kamion të ndryshëm, rimorkio të ndryshme, apo edhe për makina të ndryshme pjesë të të cilave përbëhen prej tendave!

Për më shumë informacion ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur poshtë kësaj faqeje, ne ju mirëpresim!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Tende Universal
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Tende Universal
Shto fotografi