Buy Apple iPhone 8S and Samsun
Tel: 2097641209 (Call) Fax: 2097641209
20 allen drive
Gjilan, 77032
Rreth nesh
We are selling all kinds of Brand New Unlocked Mobile Phones.

Apple iPhone 6S Plus 16GB – SPACE GREY
Apple iPhone 6S Plus 64GB – Gold
Apple iPhone 6S Plus 128GB Rose Gold

Apple iPhone 6S – 16GB – Rose Gold
Apple iPhone 6S – 64GB – Rose Gold
Apple iPhone 6S – 128GB – Rose Gold
Apple iPhone 7 – 128GB
Apple iPhone 7s – 256GB

Samsung Galaxy S6 Edge Plus 32GB
Samsung Galaxy S6 Edge Plus 64GB
Samsung Galaxy S7
Samsung Galaxy S8
Samsung Galaxy S8 PlusEmail:

[email protected]
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Buy Apple iPhone 8S and Samsun
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Buy Apple iPhone 8S and Samsun
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Telefona Mobil