oferta e kredisë
Tel: 369258 (Call)
[email protected]
Prishtinë,
Rreth nesh
Zonja dhe zotërinj të mirë në mëngjes!
Unë jam një investitor privat dhe ofroj kredi me kamatë prej 3% për të gjithë njerëzit me karakter të mirë dhe të aftë për të paguar pa shkatërruar buxhetin e tyre mujor ose vjetor.
Faleminderit që të më kontaktoni për më shumë detaje të mia
Email: [email protected]

fushat e ndërhyrjes:
- Kreditë financiare
- Kredi për shtëpi
- Kredi për investime
- Kreditë e makinave
- Konsolidimi i borxhit
- Blerja e kredisë
- Kreditë personale
Për më shumë info
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga oferta e kredisë
Shto fotografi