Real Estate Lion
Tel: 044359819 (Call) Fax: 044200413
PRISHTIN AFER AAK
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Agjensoni Per Patundeshmeri Lion me zyrat e saj ne Prishtin afer AAK miret me shit-blerjen e banesave ,tokave,lokaleve, si dhe qiradhanje -qiramarje Te banesave ,lokalve me provoj 10 vjeqare ne ket lami

!Ftoj te gjitha ata qe kan me leshu apo me shit pronene e tyra te na kontaktojn pa hezitim

? info ?

+37744 359 819
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Real Estate Lion
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Real Estate Lion
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shtëpi dhe prona » Patundshmëri