Oferta për punë jashtë vendit
Prishtinë,
Rreth nesh
Ne po kërkojmë një person shumë të veçantë për të na ndihmuar që të fillojmë menjëherë
me familjen tonë të Rinj të 2 fëmijëve, djemve të moshës 6 muaj e 4 vjet dhe babait tim që kanë diabet tip 2
ne kemi nevojë urgjente për punëtorët e mëposhtëm
AU PAIR
dado
kujdestar
portier shtëpie
shofer
infermiere
SHEF
GUARD
pastruese
njeriu i oborrit
MECHANIC
Shënim para se të kontaktoni: Kjo punë ndodhet jashtë vendit
kontrata: me orar të plotë
Paga: Mirë
Meshkujt dhe femrat
Shpalljet
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Oferta për punë jashtë vendit
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Oferta për punë jashtë vendit
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Tjetër