Kirchoff-Moto
Tel: +37745381824 (Call)
Höven 260, D-48720 Rosendahl
Gjilan, 60000
Rreth nesh
Kirchoff-Moto eshte partneri juaj per importimin e brandeve te ndryshme te veturave, motoqikletave, gjithashtu pjeseve dhe pajisjeve origjinale nga Gjermania ne Kosove!
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Kirchoff-Moto
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 10:00 18:00
e martë 10:00 18:00
e mërkurë 10:00 18:00
e enjte 10:00 18:00
e premte 10:00 18:00
Kategoritë tjera:
Automjete » Tjetër