KREDI OFERTA NORMJA E INTERESI
Prishtinë,
Rreth nesh
KREDI OFERTA E INTERESIT 3%
Përshëndetje,
Unë jam një individ që ofron kredi
për ndërkombëtar. Me një kapital që do të përdoret për të dhënë hua
midis investitorëve afatshkurtër dhe afatgjatë që variojnë nga € 3,000 në € 200,000
të gjithë njerëzit e rëndë që janë në nevojat aktuale, norma e interesit
është 3% në vit unë lë kontaktin tim. Askush nuk ngurron seriozisht
Email: [email protected]
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga KREDI OFERTA NORMJA E INTERESI
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga KREDI OFERTA NORMJA E INTERESI
Shto fotografi