fitnes center ,,Pepe Gym,,
Tel: 049415822 (Call)
rr.nena tereze
Therandë, 23000
Rreth nesh
fitnes center,,Pepe Gym ..ofron keto sherbime fitnes,sauna,solarium
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga fitnes center ,,Pepe Gym,,
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Sport & rekreacion » Qendra Rekreative