Apple iPhone7 plus 128GB RED:
Tel: +447452264959 (Call)
Ferizaj, 2100
Rreth nesh
promo! promo! promo !!

Blej 5 njësi të merrni 2 falas!

Apple iPhone7 plus 128GB RED: Numri i telefonit: +447452264959

markë Apple
MPN MPR12LL / A
Linja familjare Apple iPhone
Modeli 7 Plus (PRODUCT) RED
Lloji Smartphone
Karakteristikat kryesore
Kapaciteti i ruajtjes 128GB
ngjyra e kuqe
Rezolucioni i kamerës 12.0MP

Për më shumë informacion rreth parcelës dhe premtimit ju lutem kontaktoni me të dhënat e mëposhtme.

skype: unbetable.sales1
Email: [email protected]
Numri i çastit: +4
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Apple iPhone7 plus 128GB RED:
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Apple iPhone7 plus 128GB RED:
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Telefona Mobil