Produkti
Tel: 0280 80 592 (Call)
Rruga 2 Korriku p.n.
Viti, 61000
Rreth nesh
Tek Produkti ju do të gjeni zgjidhjen tuaj për të pasur një veturë të sigurt , në gjendje të rregullt, dhe luksoze, pasi që në produkt ju mund të furnizoheni me shumë elemente përcjellëse për veturën tuaj!

Tek produkti ju mund të gjeni bateri origjinale të importuara nga sllovenia,me cilësi dhe garancion përkatës, si dhe goma kualitative verore dhe dimërore për veturë , traktor , dhe kamion !

Posedojmë edhe pjesë të ndryshme cilësore për veturat e tipit mercedes , golf , audi , pasat , opel , bmw , etj të gjitha këto me çmime të volitshm

Njëherit i njoftojmë të interesuarit se ju ofrojmë auto mekanik dhe auto kozmetik ( dekorim ) të të gjitha llojeve, për të plotësuar sa më mirë shijet e vozitësve!

Tek ne ju do të gjeni të gjitha ato që kërkoni dhe kënaqësia do të jetë e gjithanshme, vlerë kjo e dëshmuar edhe më parë tek klientët tanë!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Produkti
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Produkti
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Automjete » Auto Shkolla
Automjete » Auto Shërbime