A&A Consulting Center
Tel: +381(0) 38 554 534 (Call)
Blv".Dëshmorët e Kombit" C-2,H.3, Nr.4
Prishtinë,
Rreth nesh
A&A Consulting Center , ofron mundësi të reja, efektive dhe të integruara të kurseve dhe trajnimeve për ata që dëshirojnë t`i zhvillojnë aftësitë e tyre ,duke i përgatitur për treg të punës .

Pse duhet të zgjedhni Qendrën tonë:

Ofron llojllojshmëri të kurseve dhe trajnimeve duke ju përshtatur kërkesave dhe nevojave të juaja.
Stafi profesional ,me eksperiencë dhe organizativ, të cilët janë të përzgjedhur për të garantuar cilësin më të lartë në mësim.
Literatura dhe programet të përshtatshme .
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga A&A Consulting Center
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 09:00 21:00
e martë 09:00 21:00
e mërkurë 09:00 21:00
e enjte 09:00 21:00
e premte 09:00 21:00
e shtunë 10:00 18:00
Kategoritë tjera:
Edukim » Arsim Edukim
Edukim » Tjetër