"Sylka" SH.P.K
Tel: 0038649165346 (Call)
Rruga UCK
Rahovec,
Rreth nesh
Ne jemi prodhues te rrjetave gabion ( per mbushjen e gurave) , panelave , dhe rrjetave te tjera, te gjitha keto i ofrojm me cmimet e volitshme dhe me dimenzionet cfar konsumatoreve i nevojiten
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga "Sylka" SH.P.K
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Tjetër