N.T.SH NORI - Ushqim per bletë
Tel: +37744128108 (Call)
Vraniq, Suharekë
Therandë, 23000
Rreth nesh
"NTSH NORI" është kompani e cila prodhon ushqim bletësh me lëndë të parë natyrale e importuar nga Kanada.Ushqimet e bletëve me Feedbee mund të përdoren nga të gjitha kolonitë e bletëve herët në Pranverë, në Vjeshtë si dhe gjatë gjithë periudhës kur në natyrë mungon poleni në sasi dhe cilësi.Familjet e dobëta, shtesat, familjet që prodhojnë ama, familjet e sëmura nga nozematoza, ato me humbje të popullatës për shkak të toksinave, dhe sëmundjeve të ndryshme që mund të shfaqen tek bletët.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.T.SH NORI - Ushqim per bletë
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.T.SH NORI - Ushqim per bletë
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 06:00
e martë 08:00 06:00
e mërkurë 08:00 06:00
e enjte 08:00 06:00
e premte 08:00 06:00
e shtunë 08:00 04:00
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Verë & Bletari