Golden Clean
Tel: 049 232 294 (Call)
Isa Kastrati
Prishtinë,
Rreth nesh
Bejme pastrime gjenerale dhe mirmbajtjen objektive shtepive banesave mobileve dhe tepihave me makina profesionale. Me qmim te volitshem. Transportin e tepihave gratis
Te dielen pushim
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Golden Clean
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Golden Clean
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Të Tjera