Butrinti
Tel: Budnikë e epërme (Call)
Budnikë e epërme
Viti, 61000
Rreth nesh
Për të gjithë dashamirët e ambienteve të qeta dhe relaksuese, shërbimeve të larta hoteliere, si dhe ushqimit cilësorë, atëherë ju mbetet padyshim të vizitoni Motel restaurant Butrintin.

Aty në dispozicion do të keni restaurantin me një meny të begatshme të specialiteteve të ndryshme, ndër të cilat në vazhdim do ti cekim, ndër to janë sallatat shope, domatesh, me mish zogu, patate, sent, makarona, virshlle,

Pastaj dallojmë supat si supë shtëpie, sup viqi, supë pule, supë natur, pasojnë peshqit orado, trofta, file peshku, levrek, etj

Përfshihen edhe Ramstek, ramstek me sallame dhe djath, ramstek amerikan me ajvar dhe hudhra, pason bifteki, biftek me ve, biftek me qepë të fëguara, biftek me sos këpurdhash.

Kënaqësia këtu nuk përfundon pasojnë edhe llojet e mishrave, e ndër to janë edhe mish zogu i mbushur me perime, mish zogu i mbushur me tranguj, turshi dhe djathë, mish zogu i mbështjellur me petë, rolladë, mish zogu i mbështjellur me ve e karrota, si dhe kaçikë pa asht.

Mandej mund të gjeni edhe specialitete nga skara, ku veçojmë pleskavicë e mbushur me ve të ziera, e mbushur me oriz, e mbushur me këpurdha, e mbushur me qepë të fërguara

Në kuadër të motelit, ne ju ofrojmë dhoma të rehatshme, dhe cilësore me shuma simbolike për 10 € për pushim, kurse fjetja vetem 15 €.

Në dispozicionin tuaj është edhe salla për dasma dhe ahengje me një kapacitet 350 deri 400 persona, kurse për ditët verore në dispozicion edhe terasa me pamje mahnitëse

Tani ju mbetet vetëm të na vizitoni dhe të bindeni për atë që është cekur më lartë dhe ne ju garantojmë se nuk do të ndaheni të zhgënjyer.Butrini
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Butrinti
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Butrinti
Shto fotografi