Apple MacBook Pro Core i7 2.2
Prishtinë,
Rreth nesh
ri Apple MacBook Pro Core i7 2.2 GHz 17 '' 4GB Ram 750GB HDD $550 USD

(Skype: ibaymart)
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Apple MacBook Pro Core i7 2.2
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Apple MacBook Pro Core i7 2.2
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike