Albkos International
Tel: 038534653 (Call) Fax: 038534653
Rruga e Pejës 26
Fushkosovë, 12000
Rreth nesh
Pajisje dhe shërbime për mbrojtje nga zjarri të tilla si aparate për shuarjen e zjarrit, sisteme automatike për shuarjen e zjarrit, dyer zjarr duruese, etj.

Për më shumë informata vizititoni faqen tonë në www.albkos-int.com ose na telefononi në 044249479, 044504605 ose 038534653.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 18:00
e martë 08:00 18:00
e mërkurë 08:00 18:00
e enjte 08:00 18:00
e premte 08:00 18:00
Kategoritë tjera:
Siguri » Teknikë Sigurie Alarme
Siguri » Tjetër