Gogi
Tel: 044 530 530 & 044 339 339 (Call)
Besianë p.n.
Besianë, 11000
Rreth nesh
Për të gjithë vozitësit të cilët kanë probleme me veturat e tyre të tipit Audi apo Volksvagen, tek ne mund të gjejnë zgjidhjen, duke ju ofruar pjesë rezervë origjinale të importuara nga Gjermania

Ndërmarrja Gogi është përfaqësues i firmave Volswagen dhe Audi. Gogi auto servis ju ofron të pjesë origjinale për Audi dhe Volkswagen ( fave) pjes këto të importuara kryesisht nga Gjermania, pra vetëm tek gogi!

Gjithashtu ju ofrojmë edhe transportin në tërë Kosovën, kurse juve ju mbetet të na vizitoni edhe të bindeni në cilësinë e shërbimeve tona!
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Gogi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Gogi
Shto fotografi