Dardania Travel
Tel: 044113398 (Call)
Rr Remzi Ademi nr.13
Prizren, 20000
Rreth nesh
Agjencioni Turistik kryen te gjitha rezervimet e biletave per ter evropen me airoplan, autobus dhe traget.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Dardania Travel
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Dardania Travel
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 19:00
e martë 08:00 19:00
e mërkurë 08:00 19:00
e enjte 08:00 19:00
e premte 08:00 19:00
e shtunë 08:00 17:30