Clirim Uskana
Tel: 045 37 37 38 (Call)
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Fotograf me shumë vite përvojë duke punuar në prodhime mediale dhe televizione. Fusha ime e punës është e përfshirë në film, dasma, fotografi per martesa dhe reklama televizive.

Për më shumë vizitoni http://www.clirimuskana.com/sq

Fotograf Kreativ
Fotograf per Dasma
Fotograf Dasmash
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë