MEKATRONIKA N.SH
Tel: 0038649122270 (Call)
Prishtine
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Riparim dhe mirembajtje e maqinave industriale (maqina te drurit CNC, sharra, kanterica, maqina per PVC, maqina per perpunim te qelqit etj)

Automatike dhe elektronike industriale

PLC programim

Avansim i maqinave egzistuese

Zgjidhje teknike sipas kerkesave te klientit
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga MEKATRONIKA N.SH
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga MEKATRONIKA N.SH
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Servisim
Energji » Rrjet dhe instalim