MaCro-Ing
Rruga B, Mati 1,
Prishtinë,
Rreth nesh
"MaCro-Ing" është kompani ndërtimore e themeluar në vitin 2004, në Suharekë - Kosovë, me seli qendrore në Prishtinë.
Kjo kompani është e profilizuar në ndërtimtarinë e lartë, përkatësisht në ndërtimin e shtëpive dhe objekteve banesore, renovime, instalime të ndryshme (elektrike, hidro-sanitare dhe makinerike), duke përfshirë edhe investimet në patundshmëri.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga MaCro-Ing
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga MaCro-Ing
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim