Sherbime Pastrimi"BINAKU" /Dit
Tel: 049307496 (Call)
Drenas-Prishtinë
Prishtinë,
Rreth nesh
Bejmë Pastrimin e Dritareve,Lokaleve.Shtepive,
Objekteve
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Sherbime Pastrimi"BINAKU" /Dit
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Sherbime Pastrimi"BINAKU" /Dit
Shto fotografi