Ron'Ex
Tel: +38649219111 (Call)
Rr. Brigada 123 Suharekë
Therandë, 23000
Rreth nesh
Aktiviteti i transportit tone te kontenjerave nuk është i limituar vetëm në Det dhe Oqean por mbulon tërë territoret duke u shtrirë derë me derë. Kjo nënkupton se ne jemi të aftë për të kryer shumë lëvizje efikase në brendësi për secilën ngarkesë të vetme përmes Kamionit për në cakun final. Si shtesë ne kemi kontraktuar Kamionët për grupet tona të ngarkimit.

Ne bëjmë rregullisht ruajtjen dhe përcjelljen e dërgesave dhe informojmë klientët tonë për gjendje me online tracking.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Ron'Ex
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Ron'Ex
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:30 18:00
e martë 08:30 18:00
e mërkurë 08:30 18:00
e enjte 08:30 18:00
e premte 08:30 18:00
e shtunë 08:30 18:00
Kategoritë tjera:
Transport & Turizëm » Transport & Cargo