shitje kafeje me shumice
Tel: 00355 69 56 15 189 (Call)
Prishtinë,
Rreth nesh
Tregtojme kafe me shumice edhe pakice, ekspres,turke,dekafeinato,cialde,kapsule etj . Celulare : 00355 69 56 15 189
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga shitje kafeje me shumice
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Kafe dhe çajëra