A&A Consulting
Tel: +377 (0)44 610 938 (Call) Fax: +381(0) 38 554 534
Blv. Deshmoret e Kombit C-2 nr.4. Uliane tek Arsenali
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
Mirësevini ne faqen prezentuese të kompanisë A & A Consulting.

Misioni i kompanisë është të zhvillojë marrëdhënie afatgjata me klientët tanë duke iu ofruar një gamë të gjerë të shërbimeve ne mënyrë profesionale.
A & A Consulting ofron këto shërbime:
• MARKETING DHE ZHVILLIM BIZNESI
• KONTABILITET
• KONSULENCË BIZNESORE
• KONSULENCË LIGJORE
• UEB-DIZAJN
• MBËSHTETJE PËR EKSPORT
• IDENTIFIKIM TË PARTNERËVE TË
BIZNESIT
• VLERËSIM TË PRONËS
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë