Mali - Real Estate
Tel: +377 44 100 602 (Call)
Rr.Agim Ramadani, 10000 Prishtinë, Kosovë
Prishtinë,
Rreth nesh
Agjensioni Per Patundshmeri MALI

www.facebook.com/maliestate

Tel/Viber: 044/ 100 602
Tel: 049/ 382 438
Tel: 044/ 524 163

email: [email protected]
Rr.Agim Ramadani, 10000 Prishtinë, Kosovë
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Mali - Real Estate
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Mali - Real Estate
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 10:00 17:00
e martë 10:00 17:00
e mërkurë 10:00 17:00
e enjte 10:00 17:00
e premte 10:00 17:00
e shtunë 10:00 17:00
Kategoritë tjera:
Shtëpi dhe prona » Patundshmëri