Jani-m
Tel: 049-223-800,044-135-705 (Call)
Rruga Bill Clinton
Pejë, 40000
Rreth nesh
Posedojm të Gjitha Llojet e Llamarinës me Kualitet të Lartë,me Gjatësi të pa Limituar dhe me Çmime të Arsyeshme.

Posedojm te gjitha llojet e Gypave te metalit dhe më shumë.

Si dhe..Transporti Gratis.
Mirë se vini.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Jani-m
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Jani-m
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 17:00