Renovimi
Tel: +377 44 706 835 (Call)
Prishtinë,
Rreth nesh
Punojm:
-Keramik,Sanitari,Ujësjelles,Kanalizim
-Laminat,Parket ,Knauf
-Elektrik
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Renovimi
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë