KOPANIA-PER PASTRIM-EXTRA
Tel: 049714060 (Call)
william voker
Deçan,
Rreth nesh
kopania-extra-per-pastrim- shtepi-objekteve-lokale-etj.bejm pastrim komforit veturave[tapacirat-ulseetj]-bejm pastrim gejave[kauqat]-si je bejm montimin e bllobekave[tapetat].me bari[shpona]nga gjermonia.me qmim me te volishem ne rajon-ju mir presim.nr-045-405531 --049-714060
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga KOPANIA-PER PASTRIM-EXTRA
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë