WTS Iphone 6s / 6s Plus - 16gb
Tel: 5511981223 (Call)
Gjilan,
Rreth nesh
BUY 2 GET 1 FREE!!!BUY 5 GET 3 FREE

Iphone 6 / 6 Plus - 16gb,64gb & 128gb $400 dollars
Iphone 6s / 6s Plus - 16gb,64gb & 128gb $500 dollars

Samsung Galaxy S6 Edge - 32gb & 64gb $400 dollars
Samsung Galaxy S6 Edge plus - 32gb & 64gb $450 dollars
Samsung Galaxy Note 5 - 32gb & 64gb $350 dollars

Play Station console ps4 500GB $250 dollars

Samsung UN55HU9000 Curved 55-Inch 4K Ultra $500 dollars

Contact to buy : [email protected]

Whats-App : +2349023605363

Skype: Tycoelectro
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga WTS Iphone 6s / 6s Plus - 16gb
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga WTS Iphone 6s / 6s Plus - 16gb
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Telefona Mobil