Brand New Original 2 Wheel vet
Dardanë,
Rreth nesh
Krejt të re e mbyllur fabrika e vjen me pajisje të plotë, me garanci 1 vit ndërkombëtare nga prodhuesi.

Seat Segway për I2 X2
Segway i180 Transporter Human
Segway i2
Segway i2 Cargo
Segway i2 banor
Segway X2
Segway x2 Golf
Segway X2 Adventure
Segway x2 Turf

Contact:
Whats App Chat: +62 8569 3420195

TRANSPORT FALAS DHL 2 DAYS

SHËNIM: Discount është në dispozicion për blerje të madhe.

Contact:
Whats App Chat: +62 8569 3420195

Email .... [email protected]

Skype .... electronic.stor
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Brand New Original 2 Wheel vet
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Brand New Original 2 Wheel vet
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Automjete » Tjetër