FLUTRA WEBS
Tel: +377 45 224 515 (Call)
Prishtinë
Prishtinë,
Rreth nesh
Ne jemi një grup i përkushtuar dhe kreativ që e duam dizajnin dhe informatikën.
Flutra Webs është themeluar në vitin 2010, në fillim kemi qenë faqe informative pastaj edhe si Grup për dizajne. Ekipi ynë përbëhet nga IT, Web Dizajner, Grafik Dizajner etj. Ne punojmë web faqe, logo, broshura biznesi, vizit karta, postera etj. Dhe këtë punë e bëjmë me shumë kënaqësi. Presim bashkëpunim nga ju dhe të bindeni për shërbimet tona kualitative.
Vizitone Web Faqen tone: www.flutra.com
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga FLUTRA WEBS
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga FLUTRA WEBS
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Web & Softwer