REC video
Tel: 044/839-697 (Call) Fax: ska
Rr.Edit Durham 167 përballë parkingut te IS-company
Prizren, 20.000
Rreth nesh
video xhirime dhe editime SD,HD,UHD
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga REC video
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 10:00 01:00
Kategoritë tjera:
Media dhe press » Produksione