Kosova Pack & Recycling
Tel: +37745660309 (Call) Fax: +37745660309
Bldedi II nr.10
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
KPR ( kosova pack & recycling ) , merret me prodhimin e te gjitha llojeve te kutive tranportuese , ushqimore , medicale etj.

Te gjitha kto me lloje te ndryshme te shtypit dhe materiale te ndryshme

Qfardo qe ju imagjononi per produktin tuaj qe te kete nje amballazh te mire , ne do tua nxerrim maksimumin e tij

Mos harroni : paketimi i bukur , jua shet produktin tuaj ...
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Kosova Pack & Recycling
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Kosova Pack & Recycling
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Tjetër