POTAIN KRAN
Tel: 0037744664751 (Call)
Klinë,
Rreth nesh
Shesim te gjitha llojet e kranave ( vinqave ) , si Cattaneo, potain , MM, Raimondi, san marco, edilgru etj.
Kranat importohen kryesisht nga italia dhe jan me servisim te kryer, bejm dhe Montimin/ Demontimin e tyre.
Te gjitha lartesit e kranave qe ju deshironi i gjeni vetem tek ne, me qmime shum te volitshme.
Poashtu Shesim te gjitha llojet e komandave dhe telekomandave ajrore per qdo kran, si dhe zingjir per kran, korp, pirun dhe sajle te ndryshme origjinale
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga POTAIN KRAN
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga POTAIN KRAN
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Depo Ndërtimi