Dini Company
Tel: 044201862 (Call)
Magjistrale Ferizaj-Prishtine (perball pompes Euromiti)
Ferizaj, 70000
Nuk ka përshkrim te biznesit
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Dini Company
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Dini Company
Shto fotografi