INNOVAKOS SH.P.K
Tel: 044207922 (Call)
Prishitne
Prishtinë, 100000
Nuk ka përshkrim te biznesit
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga INNOVAKOS SH.P.K
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga INNOVAKOS SH.P.K
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 17:00
e martë 08:00 17:00
e mërkurë 08:00 17:00
e enjte 08:00 17:00
e premte 08:00 17:00
e shtunë 08:00 17:00
Kategoritë tjera:
Shërbime profesionale » Tjetër