Torno Metal
Tel: 044314206 (Call)
Agim Osaj
Prishtinë,
Rreth nesh
Bëjmë rregullimin e gypave Hidrol & AC,gdhendjen e disqeve,saldimin e radiatoreve AC,saldime profesionale të aluminit,saldimi i fellneve,presa hidraulike
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Torno Metal
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 18:00
e martë 08:00 18:00
e mërkurë 08:00 18:00
e enjte 08:00 18:00
e premte 08:00 18:00
e shtunë 08:00 18:00
Kategoritë tjera:
Të ndryshme » Metal Gdhendës