Beauty Style
Tel: 044352528 (Call)
Gjakovë, 50000
Rreth nesh
Kryjim te gjitha sherbimet me profesionalizem te : prejres se flokve,ngjyrosjen,rregullimin... po ashtu posedoim solarium dhe paisjet per depilim etj.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Beauty Style
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Beauty Style
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:30 20:00
e shtunë 08:30 20:00