PriMail shpk
Tel: 045 688 111 (Call)
[email protected]
Prishtinë, 10000
Rreth nesh
“PriMail“ është lider në shërbimet e korierit brenda 35min express ose 24h express, dërgesa ndërkombëtare dhe shërbime për biznese.
“PriMail“ ofron sh?rbim të sigurt, me kohë të caktuar,. Fokusi ynë për klienta do të thotë se call centre jonë e dedikuar do t'i përgjigjet kërkesave specifike të biznesit tuaj dhe do të ofrojë shërbimin më të përshtatshëm nga dera në derë brenda 24h.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga PriMail shpk
Shto fotografi