servisimi dhe pjes hidraulike
Tel: 044667869 (Call)
ferizaj
Ferizaj,
Rreth nesh
Bejm servisimin hidraulik dhe riparimin e pompave hidrualike
kemi gjdo pjes per eskavator,kamion,pirungrites.etj
Na lajmroni ne nr 044667869
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e diel 07:30 20:00