Kompleksi Banesor "KORABI"
Tel: +37744118784 (Call)
Rr. Rasim Kiqina p.n.
Drenas, nntkorabi
Rreth nesh
Objekti Afarsit Banesor "KORABI"

Bodrum + Perdhesë + 9 Kate Banimi + PentHouse.
Shpallje dhe oferta
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Kompleksi Banesor "KORABI"
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 08:00 08:00