Dani
Tel: 044 361 430 (Call)
Rr. Rexhep Bislimi pn
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Të gjithë adhuruesve të ambientëve të qeta dhe komode për të kaluar kohën e lirë me miqtë apo të afërmit, ne ju prezantojmë Motel Restaurant Pizzerinë Dani që ju ofron shërbime cilësore hoteliere.

Tek Dani ju do të mund të gjeni të gjitha specialitetet nga skara dhe kuzhina, specialitete të ndryshme vendore dhe evropiane, sallata të ndryshme, të cilat përgatiten enkas për ju në kuzhinën profesionale dhe kuzhinier me përvojë të gjatë pune.

Përveç restaurantit, Dani ju ofron edhe motelin me kushte shumë të mira, ku mysafirët mund të pushojnë, apo të kalojnë natën aty, dhomat janë të pajisura me televizion si dhe banjë me ujë të ngrohtë.

Natyrisht se edh çmimet janë shumë të volitshme, duke filluar nga 10 € për pushim ditorë, kurse 20 € për fjetje, apo kalimin e natës.

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët gjinden në pjesën e majtë~poshtë kësaj faqeje, ku dikush nga stafi ynë do të mirëpres pyetjet apo edhe rezervimet tuaja.

Gjithashtu ju mund edhe të na vizitoni në ambientet tona në Ferizaj në adresën e cekur më poshtë, ku edhe do të bindeni personalisht në nivelin e lartë të shërbimeve tona, dhe stafin profesional që ka Dani në dispozicion.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Dani
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Dani
Shto fotografi