Fantra
Tel: 044 504 205 (Call)
Fshati Gurrëzës
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Një ndër ndërmarrjet prodhuese të pijeve të ndryshme e suksesshme dhe me perspektivë është edhe Fantra, e cila u themelua me 1999 dhe vazhdon ende të veproj me sukses.

Fantra prodhon pije të ndryshme joalkoolike të gazuara dhe të pa gazuara, lëngje të ndryshme, ku përbëhet një komplet i gjer prodhimesh cilësore nga kjo ndërmarrje.

Kjo ndërmarje po ashtu prodhon edhe llojin e pijes energjike Pitt Bull e cila ka bërë në evolucion në tregun kosovar, dhe ka qenë shumë e mirëpritur nga konsumatorët., fakt ky që ka ndikuar për shtimin e prodhimit të kësaj pije energjike.

Sot Fantra posedon një fabrikë moderne të prodhimit të pijeve me një teknologji të avancuar, dhe staf profesional, faktorë që ndikojnë me mbajtjen e cilësisë, dhe qëndrimin besnik ndaj konsumatorëve.

Për më shumë informacione ju mund të na kontaktoni përmes numrave të telefonit të cilët janë vendosur në fushën kontaktuese, në pjesën e majtë të kësaj faqeje, apo edhe të na vizitoni në Ferizaj, në fshatin Gurrëzës ku ne ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Fantra
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Fantra
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Industria ushqimore » Prodhim i Pijeve