N.P.T "JETMIRI"
Tel: 044208996 (Call)
Drenas
Drenas, 13000
Rreth nesh
Përshkrim i sendit
Prodhojme dhe montojme kubeza betoni,6cm,8cm, anesor 6x20x50, anesor 8x20x100, anesor 24x18x12cm, vazne per lule,ujor, blloka betoni me dimensione 12x40,15x40,20x40,25x40,kryejm transporte te ndryshme me kamion me kran,(kioska,montimin e konstrukcioneve metalike,gjeneratorve etj)

-Sherbime me minibager....

Numrat per kontakt:
044-208-996
044-670-302
Viber +37744208996
e-mail:[email protected]
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga N.P.T "JETMIRI"
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga N.P.T "JETMIRI"
Shto fotografi
Orari i punës
Ditet Nga ora Neri ne oren
e hënë 07:00 18:00
e martë 07:00 18:00
e mërkurë 07:00 18:00
e enjte 07:00 18:00
e premte 07:00 18:00
e shtunë 07:00 18:00
e diel 07:00 18:00
Kategoritë tjera:
Prodhim dhe montim » Elemente nga Betoni