Kamer Ideal Plast Shpk
Tel: +355 69 60 45 762 (Call)
Lj.14 Durrës
Pejë,
Rreth nesh
Prodhim dhe montim i të gjitha lloieve te Dritarve Plastike dhe alumini
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Kamer Ideal Plast Shpk
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Kamer Ideal Plast Shpk
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Ndërtim » Ndërtim Projektim