Net Media
Tel: 044 124 640 (Call)
V.Baftiu II/15
Gjilan, 60000
Rreth nesh
Net Media është themeluar në mars të vitit 2000 në qytetin e Gjilanit - Kosovë, Evropë. Kompania jonë ka filluar si një kompani për zhvillim të software-it dhe dyqan kompjuterësh. Në vitin 2001 kemi filluar me ofrimin e shërbimeve të Internetit, fillimisht përmes dialup - linjave telefonike analoge dhe kemi vazhduar zgjërimin në 2.4GHz Wireless teknologji dhe më pas në brezin 5GHz. Klientët tanë janë ekonomitë familjare, bizneset private, internet kafe -të, Internet providerët, restoranet...
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Net Media
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Net Media
Shto fotografi
Kategoritë tjera:
Elektronikë » Kompjuterike