Angelino Azzurro
Tel: 044 111 553 (Call)
Dëshmorët e kombit (përballë VIVA)
Ferizaj, 70000
Rreth nesh
Të gjithë adhuruesve të gardërobës në këtë faqe ne ju prezantojmë butikun Angelo Azzurro ku ju aty do të mund të gjeni një zgjidhje të gjerë për gardërobën tuaj, duke i kurorëzuar këtu stilin dhe shijet e të gjithëve!

Pra tek Angelo Azzurro ju do të mund të gjeni një spektër të gjerë gardërobe për shijen tuaj, pa marrë parasysh gjinitë, pra këtu ju mund të gjeni veshje femrash dhe meshkujsh.

Ofrojmë zgjedhje të gjerë pantallonash si farmerka Diesel pastaj Little Big, Energie, Replay, etj me ngjyra, numra dhe modele të ndryshme.

Përveç modeleve të pantallonave këtu ju mund të gjeni edhe xhaketa për shijen tuaj si Diesel, Dolce Gabana, Giordama, Nautika, Into.

Po ashtu mund të gjeni edhe duksa të ndryshme, pastaj xhemperë, bluza të modeleve të ndryshme për të kënaqur kështu shumë shije.

Përveç gardërobës që cekëm më lartë, gjithashtu posedojmë edhe gardërobë të ndryshme solemne, kurse juve ju mbetet të na vizitoni dhe të bindeni edhe vetë në cilësi dhe shumëllojshmëri të modeleve të gardërobës që do të gjeni këtu

Mund të na kontaktoni përmes telefonit, numri është vendosur poshtë faqes, apo edhe të na vizitoni në Ferizaj, rruga dëshmorët e kombit përballë Vivës, ku ju mirëpresim.
Shpallje dhe oferta
Nuk ka asnjë shpallje/ofertë nga Angelino Azzurro
Shto shpallje/ofertë
Dërgo porosi
Telefoni:
500

Ku ndodhemi
Fotografitë
Nuk ka asnjë fotografi nga Angelino Azzurro
Shto fotografi